TERMENI SI CONDITII


Cum cumpar ?

Navigati prin meniul aflat in partea de sus si partea stanga a site-ului. Aici veti gasi categoriile principale de produse. Alegeti produsul dorit. Odata accesata pagina de detalii de produs puteti selecta culoarea si marimea dorita. Apasati pe butonul „Adauga in cos”. Puteti repeta aceasta operatiune, adaugand in cosul de cumparaturi toate produsele pe care le doriti. Puteti cauta produsele noastre folosind si optiunea de cautare in site localizata in partea dreapta sus a site-ului.

Dupa ce ati ales toate produsele pe care ati dorit sa le cumparati, accesati “Cosul de cumparaturi” si apasati pe butonul „Comanda”. Odata ajuns pe pagina de cos de cumparaturi puteti vizualiza lista cu toate produsele pe care le-ati ales, puteti modifica cantitatile comandate sau sa renuntati la unul sau toate produsele alese. Pentru a finaliza comanda dvs., este necesar sa va creati un cont sau sa accesati contul dvs. creeat anterior folosind campurile de email si parola. Completati cu atentie toate campurile din formular pentru a fi sigur(a) de corectitudinea datelor introduse. Verificati sumarul comenzii dvs si apasati pe butonul „finalizeaza comanda”.

Odata ce ati terminat procesul de comanda veti primi un email de confirmare a comenzii pe adresa de email folosita pentru inregistrarea contului dvs.
NOTA: Verificati si folderele de JUNK sau SPAM ale clientului dvs. de email. Este posibil ca mailul de confirmare de comanda sa ajunga in respectivele foldere.

Cum platesc ?

  • La livrare: Comanda se achita in numerar curierului care va face livrarea coletului.

Cum se face livrarea ?

1. Prin intermediul firmei de curierat rapid (FAN CURIER), iar livrarea se face dupa confirmarea comenzii telefonice.

Cum puteti returna produsele comandate ?

Pentru a returna un produs, este obligatoriu sa notificati FLORI SI SENTIMENTE, telefonic la numarul: 0767.968.898, sau pe adresa de e-mail : vanzari @ baciodimoda.ro

Returul dvs. va fi acceptat daca produsele sunt in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la data cand coletul pleaca spre client (Conform legii UG 34/2014), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Pentru detalii suplimentare va rugam consultati pagina Termeni si Conditii, paragraful 13.

Produsele cumparate, se vor returna in ambalajul original si cu etichetele intacte, impreuna cu o copie a facturii fiscale. In cazul in care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate (exceptie facand sigiliul pachetului), FLORI SI SENTIMENTE isi rezerva dreptul de a nu rambursa contravaloarea  produsului returnat.

Daca nu putem sa va inlocuim produsul, in cazul in care ati comandat gresit marimea acestuia, va vom restitui contravaloarea sa. Restituirea contravalorii produselor returnate se va face prin mandat postal, in termen de 30 de zile, sau prin banca, direct in contul dv.Costul returnarii produselor este suportat de catre dvs. In cazul in care nu doriti produsul din diverse motive personale( ex.nu vi se potriveste marimea comandata, nu va place cum va vine etc.), cheltuielile de transport suportate de firma noastra pentru livrarea pachetului catre dv ( 25 lei) , vor fi suportate de client.

Va rugam sa expediati coletul pe adresa noastra


DEFINITII GENERALE

SITE/DOMENIU – Domeniul florisisentimente.ro si subdomeniile acestuia.
CONTINUT are urmatoarea definitie:
  • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre FLORI SI SENTIMENTE prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al FLORI SI SENTIMENTE UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de FLORI SI SENTIMENTE intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care FLORI SI SENTIMENTE are incheiate contracte de parteneriat, intro anumita perioada;
  • date referitore la FLORI SI SENTIMENTE, sau alte date privilegiate ale acesteia.
SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).
UTILIZATOR – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre FLORI SI SENTIMENTE si acesta.
CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
CLIENT – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre FLORI SI SENTIMENTE si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de FLORI SI SENTIMENTE si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI
DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii
BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre FLORI SI SENTIMENTE intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea FLORI SI SENTIMENTE cu referire la informatiile continute de acesta.
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre FLORI SI SENTIMENTE catre Client indiferent de modalitatea de livrare.
CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.
1.POLITICA GENERALA
Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre FLORI SI SENTIMENTE si acesta.
1.1. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
1.2. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului publicwww.florisisentimente.ro.
1.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, FLORI SI SENTIMENTE sau oricarui tert cu care FLORI SI SENTIMENTE are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
1.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:
1.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite deFLORI SI SENTIMENTE  prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea FLORI SI SENTIMENTE de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea FLORI SI SENTIMENTE.
1.4.2. FLORI SI SENTIMENTE va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
1.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze FLORI SI SENTIMENTE, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la FLORI SI SENTIMENTE destinate acestui scop.
1.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de FLORI SI SENTIMENTE.
1.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de FLORI SI SENTIMENTE si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, FLORI SI SENTIMENTE va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.Continut
2.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a FLORI SI SENTIMENTE sau al unor Terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut.
2.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de FLORI SI SENTIMENTE, includerea oricarui continut in afara siteului FLORI SI SENTIMENTE, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al FLORI SI SENTIMENTE asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al FLORI SI SENTIMENTE.
2.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre FLORI SI SENTIMENTE si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea FLORI SI SENTIMENTE cu referire la acel continut.
2.4. Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.
2.5. In cazul in care FLORI SI SENTIMENTE confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea FLORI SI SENTIMENTE pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
2.6. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea FLORI SI SENTIMENTE si/sau al angajatului FLORI SI SENTIMENTE care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
2.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.
3.Contact
3.1. FLORI SI SENTIMENTE publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.
3.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite FLORI SI SENTIMENTE sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
3.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea FLORI SI SENTIMENTE de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
3.4. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate FLORI SI SENTIMENTE se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si FLORI SI SENTIMENTE, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea FLORI SI SENTIMENTE in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
3.5. FLORI SI SENTIMENTE isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).
4.Buletin informativ/Newsletter
4.1. Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.
4.2. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot si vor fi folosite de catre FLORI SI SENTIMENTE in limitele Politicii de confidentialitate.
4.3. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment:
4.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.
4.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
4.3.3. Prin contactarea FLORI SI SENTIMENTE, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
4.4. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
4.5.FLORI SI SENTIMENTE isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea FLORI SI SENTIMENTE, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
4.6. FLORI SI SENTIMENTE nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al FLORI SI SENTIMENTE, la momentul expedierii buletinului.
5.Politica de vanzare online
5.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
5.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
5.3. FLORI SI SENTIMENTE poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
5.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
5.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, FLORI SI SENTIMENTE isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.
6.Produse si servicii
6.1. FLORI SI SENTIMENTE poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care FLORI SI SENTIMENTE are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
6.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
6.3. FLORI SI SENTIMENTE poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
6.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.
6.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
6.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea FLORI SI SENTIMENTE, acestea fiind cu titlu de prezentare.
6.7. In descrierea produselor si/sau serviciilor FLORI SI SENTIMENTE isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
7.Valabilitatea ofertelor
7.1.FLORI SI SENTIMENTE isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.
7.2.Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
7.3Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
7.4.Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
7.5.Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
7.6.Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
7.7.Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art.13.
8.Comanda online
8.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
8.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
8.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca FLORI SI SENTIMENTE poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de FLORI SI SENTIMENTE, in functie de scop/situatie:
8.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
8.3.2. Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.3.1, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
8.3.3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
8.4. FLORI SI SENTIMENTE poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
8.4.1. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
8.4.2. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea FLORI SI SENTIMENTE si/sau partenerilor acestuia
8.4.3. fara nicio justificare.
8.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform 8.3. Daca clientul anuleaza comanda inainte de a fi livrata catre acesta in interval de 72 ore de la plasarea comenzii pe site, comenzile plasate ulterior de catre client nu vor mai fi onorate.
8.6. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care FLORI SI SENTIMENTE informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
8.7. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea FLORI SI SENTIMENTE, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
8.8. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.
8.9. Este permisa folosirea unui singur voucher de catre Client pe o comanda efectuata online. Folosirea a mai multor vouchere va duce la anularea comenzii de catre reprezentantii FLORI SI SENTIMENTE.
8.10. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1000 lei, FLORI SI SENTIMENTE isi rezerva dreptul de a solicita clientului sa achite in avans jumatate din valoare acesteia.
9.Comanda telefonica
9.1. Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un representant FLORI SI SENTIMENTE. Termenii si condiitile mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.
10.Contract si finalizare
10.1. FLORI SI SENTIMENTE va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.
10.2. FLORI SI SENTIMENTE va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.
10.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea FLORI SI SENTIMENTE, devine Contract onorat.
11.Transport
11.1. Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor/serviciilor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.
12.Calitate si garantii
12.1. Calitatea si garantia conformitatii produselor FLORI SI SENTIMENTE revine in totalitate FLORI SI SENTIMENTE.
12.2. Calitatea si conformitatea oricarui alt produs sau serviciu furnizat de catre FLORI SI SENTIMENTE, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia.
12.3. FLORI SI SENTIMENTE nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.
13.Returnarea produselor
13.1. Clientul FLORI SI SENTIMENTE poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
13.1.1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
13.1.2. Coletele ce prezinta deteriorari severe
13.1.3. Produsele ce au fost livrate gresit
13.1.4. Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate
13.1.5.“Consumatorul are dreptul sa de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
13.2. Clientul este obligat sa notifice FLORI SI SENTIMENTE, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 13.1.5.
13.3. Clientul este obligat sa notifice FLORI SI SENTIMENTE, intentia sa de ai fi inlocuite produsele achizitionate, conform art. 13.1.4, prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in conformitate cu art 13.1.5.
13.3.1. Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala (valabil pentru articolele de incaltaminte). In cazul in care acesta este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimisa inapoi catre client.
13.4. Clientului care a notificat FLORI SI SENTIMENTE conform art 13.1.2 / art 13.1.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la FLORI SI SENTIMENTE in maxim 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar FLORI SI SENTIMENTE considerand cererea nefondata/invalida.
13.5. Clientul FLORI SI SENTIMENTE nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
13.5.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 13.1.4.
13.5.2. Cererea de returnare in cazul art. 13.1.2 sau 13.1.3 cauzata de oricare situatie prevazuta la 13.1 are data de expediere care depaseste perioada de 10 zile lucratoare prevazute conform art 13.1.5, din ziua lucratoare urmatoaredatei contractului onorat.
13.5.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 13.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
13.6. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Costul transportului nu se returneaza. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit si faceti retur la mai mult de jumatate din comanda, din costul total al produselor se va scadea taxa de transport, suportata de catre FLORI SI SENTIMENTE la expedierea comenzii dvs.
13.7. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, conform 13.1.4, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
13.8. In cazul in care Clientul care returnat a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 13.1.4, iar FLORI SI SENTIMENTE nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului si in conformitate cu 13.6.
13.9. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
13.10. Premiile sub forma de voucher, sau produse FLORI SI SENTIMENTE, castigate in urma concursurilor desfasurate de FLORI SI SENTIMENTE, nu se returneaza. Fac exceptie doar produsele identificate neconforme (defect de fabricatie), sau produse trimise gresit fata de cele solicitate de castigator.
13.11. In toate cazurile, cheltuielile de expediere ( transportul este gratuit doar in cazul in care produsul este achizitionat) dar si de returnare/re-expediere, vor fi suportate de catre clienti
14.Frauda si SPAM
14.1. FLORI SI SENTIMENTE nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
14.2. Exceptie de la art. 14.1 fac numai Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre FLORI SI SENTIMENTE a numarului de cont, respectiv a bancii Clientului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi, in cazul unei Comenzi telefonice.
14.3. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
14.4. FLORI SI SENTIMENTE declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele FLORI SI SENTIMENTE.
14.5. Clientul sau Utilizatorul va informa FLORI SI SENTIMENTE asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
14.6. FLORI SI SENTIMENTE nu promoveaza SPAM-ul.
14.7. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.
14.8. Comunicarile realizate de catre FLORI SI SENTIMENTE prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
14.9. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau FLORI SI SENTIMENTE si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
14.9.1. de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
14.9.2. de a altera sau altfel modificacontinutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre FLORI SI SENTIMENTE catre Utilizator / Client
14.9.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
14.9.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre FLORI SI SENTIMENTE catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
15.Limitare de responsabilitate
15.1. FLORI SI SENTIMENTE nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.
15.2. FLORI SI SENTIMENTE nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.
15.3. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre FLORI SI SENTIMENTE, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii FLORI SI SENTIMENTE, conform detaliile de contact, astfel incat FLORI SI SENTIMENTE sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
15.4. FLORI SI SENTIMENTE nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al FLORI SI SENTIMENTE.
15.5. FLORI SI SENTIMENTE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
15.6. FLORI SI SENTIMENTE este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al FLORI SI SENTIMENTE, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
15.7. FLORI SI SENTIMENTE nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
15.7.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
15.7.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
15.7.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
15.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.
16.Forta majora si cazul fortuit
16.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
16.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
16.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
16.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
16.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 16.3
17.Litigii
17.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre FLORI SI SENTIMENTE Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele „Termeni si conditii”.
17.2. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si FLORI SI SENTIMENTE se va rezolva pe cale amiabila.
17.3. FLORI SI SENTIMENTE nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
17.4. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si FLORI SI SENTIMENTE sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
17.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
17.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.
18.Dispozitii finale
18.1. FLORI SI SENTIMENTE isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
18.2. FLORI SI SENTIMENTE nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
18.3. FLORI SI SENTIMENTE isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.
FLORI SI SENTIMENTE este brandul societatii Comerciale  SC FLORENTINA IMPEX SRL,Bucuresti, Bvd. Caposu Nr. 1D (Intrarea in Str. Baratiei), CUI 3010637,  inregistrata la Registrul Comertului sub  J40/22840/92.